Ota koppi vapaaehtoistyöstä Helsinki-päivänä

Tarjoa vapaaehtoiskokeilun paikka Helsinki-päivänä ja ota koppi vapaaehtoistyöstä

Helsinki-päivän kunniaksi vapaaehtoistyön järjestäjiä kannustetaan tarjoamaan helsinkiläisille vapaaehtoiskokeilun paikka Hiiiop100.fi avulla. Hiiop100.fi on vapaaehtoistyön välityspalvelu, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävän, johon tarvitsee apukäsiä. Helsinkiläiset voivat myös itse järjestää vapaaehtoistempauksia ja Helsinki-päivän tapahtumajärjestäjiä kannustetaan rekrytoimaan apukäsiä tapahtumiinsa.

Hiiop100.fi yhdistää vapaaehtoisen ja tehtävän ilmoittajan. Helsinkiläisiä kannustetaan etsimään päivän kunniaksi vapaaehtoiskokeilun paikka. Vapaaehtoistehtävät päivittyvät Hiiop100.fi Löydä tehtävä -osioon ja koostetaan myös lähempänä Helsinki-päivää Helsinki-päivän sivulle. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua esimerkiksi Kustaankartanon festareille tai vaikkapa luonnon puolesta WWF Suomen vieraslajitalkoissa (linkki https://www.hiiop100.fi/tehtavat).

Yhteistyön tavoitteena on madaltaa kynnystä vapaaehtoistyölle ja edistää yhdessä tekemistä Helsingissä. Vuonna 2017 Helsinki-päivänä järjestettiin 22 vapaaehtoistapahtumaa ja sadat vapaaehtoiset kokeilivat vapaaehtoistyötä.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi