Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti

Tiistai 12.6., 16.00-22.00 Kaisaniemen puisto, Helsinki, Suomi Suomi Nelonen Media ja Sanoma Media Finland Oy sekä Helsingin kaupunki

Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti 12.6.2018

Radio Suomipop järjestää Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta Suomen suurimman ilmaiskonsertin Kaisaniemen puistossa. Kaikille avoin ilmaiskonsertti tuo Helsingin paraatipaikalle huippukattauksen tämän hetken suurimpia kotimaisia tähtiä.

Suomipop avaa kesän ja festarikauden Helsinki-päivänä 12.6., kun lavalle nousevat Elastinen, JVG, Jenni Vartiainen, Sunrise Avenue, Ismo Alanko ja Apulanta, sekä tietenkin Radio Suomipopin jengi.

Kahdeksannen kerran järjestettävä Helsinki-päivän konsertti on tuttuun tapaan ilmainen ja kaikille sallittu tapahtuma. Portit avataan yleisölle kello 15.00 ja tapahtuma päättyy kello 22:00 mennessä. Konsertin juontavat Radio Suomipopin Aamulypsystä tutut Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala ja Juha Perälä.

Aikataulu
Portit klo 15.00
16.00–16.40 Elastinen
17.00–17.40 Jenni Vartiainen
18.00–18.40 Ismo Alanko
19.00–19.40 JVG
20.00–20.45 Sunrise Avenue
21.05–21.55 Apulanta

Ikärajat
Konsertti on ilmainen ja ikärajaton. Toivomme kuitenkin alle 14-vuotiaiden saapuvan konserttiin huoltajan seurassa. Alueelle odotetaan saapuvan paljon ihmisiä, joten huolehditaan yhdessä etenkin kaikkein pienimpien konserttivieraiden turvallisuudesta – kuulosuojainten käyttö ulkoilmakonsertissa on suositeltavaa.

Saapuminen
Konsertti järjestetään Kaisaniemen puistossa. Tule julkisilla – parkkipaikkoja ei ole! Konsertin sijainti Kaisaniemessä on erinomainen julkisten kulkuneuvojen suhteen. Reittioppaasta löydät bussien, raitiovaunujen, metrojen ja lähijunien aikataulut. Alueen kartta löytyy täältä.

Esteettömyys
Alue on esteetön. Pyörätuolivieraille on varattu oma korotettu alue konsertin seuraamiseen. Tälle alueelle on oma sisäänkäynti lavan vasemmalta puolella.

Turvallisuus
Konserttialueen sisäänkäynneillä on turvatarkastus. Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Kivaan konserttifiilikseen pääset helpommin, kun sinulla ei ole ylimääräistä tavaraa kannettavana tai esimerkiksi teräaseita taskuissa!

Sateenvarjot täytyy turvallisuussyistä jättää tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Sateisiin keleihin suosittelemme varautumaan sadetakilla – ja kumisaappaathan ovat mitä mukavimmat festarijalkineet.

Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ja ehdottoman toivottua. Tekisithän sen kuitenkin ilman salamaa!

Tupakointi on tapahtuma-alueella kiellettyä, konserttiväen turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi.

Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät riemunkirjavista keltaisista ja oransseista huomioliiveistä.

Maksuvälineet
Alueella on useissa myyntipisteissä korttimaksumahdollisuus, mutta häiriöiden varalta ja asioinnin nopeuttamiseksi suosittelemme varaamaan käteistä mukaan taskunpohjalle.

Narikka
Festarialueen ulkopuolelle on järjestetty lastenvaununarikka. Haluamme huomioida kaikki turvallisuuteen vaikuttavat tekijät näin isossa tapahtumassa, ja näin ollen lastenvaunuja ei ole mahdollista ottaa mukaan alueen sisäpuolelle. Vaununarikka on maksuton.

Televisiointi
Voit seurata konserttia suorana ruutu.fi -palvelusta ja Radio Suomipopin nettisivuilta. Lisäksi taltioinnit jokaisen artistin keikoista ovat nähtävissä Nelosen sunnuntai-iltapäivissä 16.9. alkaen. Jaksot tulevat myös Ruutuun. Radio Suomipop tekee suoraa radiolähetystä Kaisaniemen puistosta tapahtuman aikana.

Järjestäjä
Radio Suomipop/Nelonen Media.

Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti on vuosittainen, avoin ja maksuton konsertti, jonka Helsingin kaupunki / Nelonen Media toteuttaa yhdessä Radio Suomipopin kanssa.

Koko Töölönlahden alueen Helsinki-päivän ohjelman löydät täältä!

Kaisaniemen puisto, Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Alue on esteetön. Pyörätuolivieraille on varattu oma korotettu alue konsertin seuraamiseen.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi