Töölönlahtikin juhlii Helsinki-päivää

Töölönlahti, tuo kaupungin kaunein olohuone juhlii taas monenlaisilla tapahtumilla Helsingin syntymäpäivää.

Tapahtumista suurin on Kaisaniemen puiston Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti jossa Suomen kovin artistikattaus nousee lavalle maksuttomassa ulkoilmakonsertissa.

Musiikitalossa voi niin ikään nauttia musiikista talon kahvilassa tai sään niin salliessa ulkona terassilla kun Tears of Joy tarjoaa kaksi konserttia päivän kunniaksi.

Seksikäs-Suklaa, Dosdela sekä VG+ laittavat bileet pystyyn Helsinki-päivänä Lasipalatsin aukiolla .
Finlandia-talon Cafe Verandassa voi nauttia jazz-lounaskonsertista.

Jos taas haluaa laulaa itse, kannattaa suunnata Musiikkitalon nurmikolle antamaan oma taidonnäytteensä Singa Open Air karaokessa.

Töölönlahden tapahtumapuistossa vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat tapetilla. MY2050 elämyspeliä ilmastonmuutoksesta voi pelata puistossa koko päivän ajan. Lisäksi puistossa voi testata sähköpyörää ja kokea minkälainen on tulevaisuuden kaupunki.

Jos haluaa todellisuusmatkalle tai sarjakuvatyöpajaan kannattaa suunnata askeleensa HAMin Helsinki-päivään jossa paljon muutakin ohjelmaa.
Oodissa taas askarrellaan tulevaisuuden menopelejä.
Perheen pienimmät juhlivat joogaamalla Baby Yogi Clubissa vanhempiensa kanssa Oppperan amfiteatterilla.

Opastetuille kierroksille voi osallistua Eduskuntatalolla tai Kansallismuseossa jossa tutustua voi joko museon torniin tai Jälkiä-näyttelyyn

Helsinki-päivän voi päättää vaikka musiikilla ja lavarunoudella Villa kivessä Suvi-illan säkeitä Töölönlahdella-tapahtumassa

Kaikkien tapahtumien tarkemmat tiedot ja paljon muutakin ohjelmaa www.helsinkipäivä.fi.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi