Radio Suomipops Helsingforsdagen-konsert

Onsdag 12.6., 16.00−22.00 Kajsaniemiparken, Kaisaniemen puistokuja, Helsingfors, Suomi finska Nelonen Media

Kajsaniemiparken fylls av publik och fantastiska artister i Helsingforsdagskonserten arrangerad av Radio Suomipop.

På scenen 12.6. ses Ellips, Sanni, Juha Tapio, Anna Puu, Ville Valo & Agents, Pyhimys, Ellinoora, samt Radio Suomipops egna stjärnor.

Helsingforsdagens konsert ordnas nu för nionde gången och är som alltid gratis och öppen för alla. Porterna öppnas kl. 15.00 och evenemanget slutar kl. 22.00.

Konserten arrangeras i samarbete med Helsingfors stad.

Tidtabell
Portarna öppnas 15.00
Ellips 16.00-16.30
Pyhimys 16.50-17.20
Ellinoora 17.40-18.10
Ville Valo & Agents 18.30-19.00
Sanni 19.20-20.00
Anna Puu 20.20-21.00
Juha Tapio 21.20-22.00

Åldersgränser
Konserten är avgiftsfri och har ingen åldersgräns. Vi rekommenderar att besökare under 14 år kommer tillsammans med en vuxen och använder hörselskydd. Eftersom det kommer att finnas mycket folk på området bör man vara mycket försiktig om man har med sig små barn.

Ankomst
Konserten ordnas i Kajsaniemiparken. Använd kollektivtrafik – det finns inga parkeringsplatser! Eftersom konserten ordnas precis intill Helsingfors järnvägsstation är det enkelt att ta sig dit med allmänna transportmedel. I Reseplaneraren finns tidtabeller för bussar, spårvagnar, närtåg och metro.

Tillgänglighet
Området är tillgängligt för personer med funktionsnedsättning. Bredvid scenen finns en upphöjd plattform för besökare som använder rullstol. Detta område har en egen ingång från Kajsaniemiallén.

Säkerhet
Vid ingången finns säkerhetskontroller. Att ha med sig systemkameror, videokameror, bandspelare, campingmöbler, grillar, husdjur, alkoholdrycker, laserpekare, vapen, fyrverkeripjäser eller andra farliga ämnen eller föremål in på området eller i dess omedelbara närhet är absolut förbjudet.

Av säkerhetsskäl är paraplyer förbjudna på området. Om det regnar rekommenderar vi regnkläder och stövlar.

Det är tillåtet att fotografera med mobil- eller fickkamera utan blixt.

Rökning är förbjudet på evenemangsområdet.

I fall av problem kan du vända dig till ordningsvakterna. De är klädda i gula och orange västar.

Betalningsmedel
De flesta försäljningsställen på området erbjuder möjlighet att betala med kort, men med tanke på eventuella störningar och för att snabba upp betalningarna rekommenderar vi att man tar med sig kontanter.

Garderob
Av säkerhetsskäl får man inte ta med barnvagnar in på konsertområdet. Utanför området finns en barnvagnsgarderob där man kan lämna barnvagnen. Barn får inte lämnas ensamma i barnvagnen. Barnvagnsgarderoben är gratis. Det finns också en avgiftsbelagd garderob för kläder (endast kontant betalning).

Radio Suomipop
Radio Suomipop sänder direkt från Sanomahuset under hela konserten. Alla artister intervjuas i sändningen under dagen. De låtar som spelas på scenen sänds inte direkt i radio, men du kan följa med konserten i direktsändning på Radio Suomipops webbplats.

Tv
Du kan följa med konserten live i ruutu.fi och på Radio Suomipops nätsidor. Sammandrag av konserten visas på ruutu.fi och på Nelonen i september-oktober 2019. Radio Suomipop gör livesändning från konserten i Kajsaniemiparken.

Arrangör
Radio Suomipop/Nelonen Media (förfrågningar events@nelonenmedia.fi)

Kajsaniemiparken, Kaisaniemen puistokuja, Helsingfors, Suomi Vägbeskrivningar
Evenemanget är tillgängligt. På konsertområdet finns en egen läktare för rullstolsbundna.

Dela

Dela denna länk till dina vänner