Sommarkonserter i Musikhuset: Tears of Joys kvällskonsert

Onsdag 12.6., 17.00-17.45 Musikhuset, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi finska, engelska Sanni Virta

Under sommarmånaderna kan du njuta av levande musik i Musikhuset under Sibelius-Akademins studenters sommarkonserter på musikhuset.

Helsingforsdagen till ära arrangeras två konserter, den första kl. 14 och den andra kl. 18. I båda konserterna uppträder Tears of Joy. Den stämningsfulla kvällskonserten bjuder in alla invånare i Helsingfors att njuta av oemotståndlig rockmusik!

Tears of Joy är ett energiskt och livshungrigt rockband. Bandet spelar rocklåtar skrivna av Ilkka och Tapio Aunu, som också spelar starka influenser från R & B, pop och funk. Melodiska sånger kombineras med en positiv attityd, förtrollande riff och dansrytmer. Bandet består av Tapio Aunu på elgitarr, Ilkka Aunu som sångare, Arian Kermanchi som keytarist och Joel Lindfors på trummor. Under hösten 2017 har bandet släppt EP:n Turn It On och kommer att spela in fler sånger i studion i vår. Tears of Joy är känd för sitt ljusa och skickliga spelande!

Konserten arrangeras på caféets terass (Obs! om vädret tillåter), där du kan njuta av till exempel förfriskningar eller tilltugg medan du lyssnar på musiken. Konserten varar 45 min.

Alla konserter i serien har fri entré, även Helsingforsdagens konsert – varmt välkommen!

Musikhuset, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi Vägbeskrivningar
Huvudfoajén är tillgänglig och synskadade har uppmärksammats med skyltar. Volymen kräver inte användning av öronproppar.

Dela

Dela denna länk till dina vänner