Kesäkonsertteja Musiikkitalossa: Tears of Joy:n iltakonsertti HUOM. Säävaraus!

Keskiviikko 12.6., 19.00-19.45 Musiikkitalon terass, Töölönlahdenkatu, 00100 Helsinki, Suomi Sanni Virta

Kesäiltapäivinä Musiikkitalossa nautitaan elävästä musiikista, kun Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät Kesäkonsertteja Musiikkitalossa -sarjassa.

Helsinki-päivän kunniaksi konsertteja on kaksi, ensimmäinen klo 14 ja toinen klo 18. Kummassakin konsertissa esiintyy Tears of Joy!

Tunnelmallinen iltakonsertti kutsuu kaikki helsinkiläiset nauttimaan vastustamattomasta rock-meiningistä Musiikkitaloon!

Tears of Joy on energistä ja elämänjanoista rockia soittava yhtye. Bändi soittaa Ilkka ja Tapio Aunun kirjoittamia rock-kappaleita, joissa soivat voimakkaat vaikutteet myös R&B:stä, popista ja funkista. Melodisia biisejä yhdistää positiivinen asenne, koukuttavat riffit ja tanssiin houkuttelevat rytmit.

Nelihenkisessä yhtyeessä soittavat Tapio Aunu sähkökitarassa, Ilkka Aunu laulajana, Arian Kermanchi keytaristina ja Joel Lindfors rummuissa. Yhtye on julkaissut syksyllä 2017 Turn It On -EP:n ja suuntaa tänä keväänä uudelleen studioon purkittamaan uusia kappaleita.
Tears of Joy tunnetaan sytyttävästä ja taiturillisesta soitostaan!

Konsertti järjestetään Musiikkitalon kahvilan tearssilla (Huom! Säävaraus!), jossa voit nauttia esimerkiksi virvokkeita tai pikkusuolaista samalla kun kuuntelet musiikkia.
Konsertin kesto on 45 min.
Kaikkiin sarjan konsertteihin, myös Helsinki-päivän konserttiin on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

Musiikkitalon terass, Töölönlahdenkatu, 00100 Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Päälämpiöön on esteetön pääsy ja näkövammaiset on huomioitu opastein. Äänenvoimakkuus ei edellytä korvatulppien käyttöä.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi