Lasten Espa

Keskiviikko 12.6., 13.00-20.00 Unioninkatu 18, 00130 Helsinki, Suomi suomi, ruotsi, englanti, viittomakieli Helsingin tapahtumasäätiö

Espan lavan ohjelma on tänä vuonna suunnattu lapsille ja lapsenmielisille.

Lavalla esiintyvät iltapäivän ja illan aikana:

klo 13:00 Kengurumeininki (suomeksi)

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996. Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun.
Tyylilajiltaan Kengurumeininki on rokkia, ja jotta soppa olisi riittävän mausteista, hämmennetään sekaan kaikkea mahdollista aina metallista jazziin

Esiintyjät: Pekka Malkki – laulu ja pomppu, Altti Uhlenius – laulu ja kitara, Ilari Hämäläinen – laulu ja basso, Matti Salovaara – laulu ja kitara, Mikko Siren – laulu ja rummut.
Esityksen kesto: 45 min | Esitys sopii 2-10 -vuotiaille lapsille

klo 14:30 Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu (suomi, ruotsi ja englanti)

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on vuonna 2003 perustettu yhtye, joka soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia sekä suomeksi että ruotsiksi. Bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safari-asuista kaveria. Bändi soittaa viidakkomaista lastenpoppia, mutta kappaleissa on edustettuna myös eri musiikkityylejä.

Esiintyjät: Tumppi Nyberg – laulu ja Macke Granberg- kitara
Esityksen kesto: 45 min | Esitys sopii kaikenikäisille

klo 16:00 Orffit (suomeksi)

Orffit on suomalainen lastenmusiikkiyhtye, joka perustettiin vuonna 1996. Konsertissa kuunnellaan, pohditaan ja lauletaan yhdessä.

Esiintyjät: Kimmo Ojala – laulu ja kitara, Hannu Sepponen – laulu ja rummut ja Matti Pollari – laulu ja puhallinsoittimet
Esityksen kesto: 45 min | Esitys sopii kaikenikäisille

klo 17:30 Varamummo (tulkataan viittomakielelle)

Varamummo Ellen on mummottomien mummo ja mummo niille, joiden mummo asuu kaukana. Varamummo matkaa moottoripyörällään pienen Tötteröpupun kanssa varalastenlasten luo aina, kun häntä kaivataan ja tarvitaan.
Susanna Haaviston kirjoittama, visualisoima ja ohjaama musikaali on suunnattu 3-6-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen ja isovanhemmilleen. Helsinki-päivänä kuullaan otteita musikaalista.

Lavalla: Susanna Haavisto, Hanna Raiskinmäki ja Suvi Isotalo
Käsikirjoitus: Susanna Haavisto
Musiikin sävellys: Juha Tikka
Musiikin sovitus: Suvi Isotalo/Juha Tikka
Esityksen kesto: 30 min+ | Suositusikä: 3 -100 -vuotiaat

klo 19:00 Lintsin sirkuskoulu show

Linnanmäen sirkuskoulun esiintyvä ryhmä Lintsin Sirkus: Pihapelit. Estradilla nähdään niin Tyrnävän Torsti kuin Korson Spaissaritkin. Street-henkisessä sirkusshowssa temppuillaan pihapelien parissa yleisöä osallistavaan tyylin. Kokonaisuudessa nähdään mm. jongleerausta, akrobatiaa ja uskomatonta double dutch -naruhyppelyä urbaanin musiikin tahdissa. Lavashow’n lisäksi yleisön joukossa kiertelevät taitohahmot kuljeskelevat ihmisten seassa tekemässä temppuja.

Esiintyjät: Holopainen Venla, Honkanen Kia, Hopia Sini, Kukkonen Iida, Kulha Eerika, Martikainen Mira, Menna Ida, Menna Ronja, Muhojoki Patrik, Mustonen Iiris, Mustonen Mila, Päivärinne Petja, Rajala Usva, Seppälä Tekla, Torasvirta Sini, Vaulasto Julius, Viimala Kia
Ohjaajat: Maiju Mustonen, Kimmo Hietanen
Esityksen kesto: 45 min | Esitys sopii kaikenkielisille ja -ikäisille katsojille

Lasten lavan ohjelman juontajana toimii mm. Närpiäisistä tuttu upea Minna Kivelä.

Esitysten välissä voi nähdä lavan tuntumassa erilaista lapsille ja lapsenmielisille suunnattua ohjelmaa:

n. klo 12:15-13:00 ja 13:45 – 14:30 Ville Viking

n. klo 15:15 – 16:00 Bear Bears
Bear bears on taidepedagoginen esitys, joka kohtaa, kuuntelee ja tuo iloa ympärilleen. Tervetuloa nuuhkimaan ja telmimään karhujen kanssa!
Suositusikä 3+.

n. klo 16:45 – 17:30 Duo Saras
Duo Saras on kahden sirkusammattilaisen muodostama akrobatiapari.

n. klo 18:15 – 19:00 Lintsin sirkuskoulun temppuilevia hahmoja

Unioninkatu 18, 00130 Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Tapahtuma on esteetön. Lavan edessä on muutamia penkkejä.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi