Malmitalon Helsinki-päivä

Keskiviikko 12.6., 15.00-18.00 Ala-Malmin tori, 00700 Helsinki, Suomi suomi Malmitalo, Helsingin kaupunki

Kukkia, aurinkoa ja mukavaa tekemistä kaikenikäisille.

klo 17 Ammuu-orkesteri
Piippolan Vaari on hankkinut uuden traktorin. Ennen kuin traktori pääsee varsinaisiin töihinsä, matkassa on kuitenkin monta mutkaa, joiden selvittelyssä tarvitaan niin Piippolan eläinten kuin lastenkin apua. Työkalujakin tarvitaan ja niillähän soi myös samba. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään – tähän konserttiin voivat osallistua kaikki, vauvasta vaariin!
Konsertin kesto 45min
Soveltuu kaikenikäisille

klo 15-17
Unelmakahvila
Herkkuja ja hassuttelua klovnien kanssa!
Unelmakahvila on koko perheen pop up -tapahtuma, jossa jokainen voi heittäytyä hetkeksi leikkiin, hullutella klovnien kanssa ja nauttia niin eksoottisista kuin suomalaisistakin herkuista.
Klovnit ilman rajoja ry on klovnerian ja sirkuksen keinoin humanitääristä työtä tekevä kansainvälinen järjestö, joka auttaa esimerkiksi kriisialueiden lapsia rotuun, ikään, uskontoon, kulttuuriin tai sosiaaliseen asemaan katsomatta.

klo 15-18
Outomaa Malmi -taidehanke toteuttaa yhdessä paikallisen Valotila -valokuvayhteisön kanssa Helsinki-päivään taidemuotokuvapisteen. Pisteessämme valokuvaajamme ottaa sinusta ainutlaatuisen muotokuvan, jossa asetut osaksi mielenkiintoista taideasetelmaa. Osallistuminen on ilmaista ja lähetämme käsitellyt kuvat tapahtuman jälkeen sähköpostiisi.

klo 16 Ojasta puroksi -dokumenttielokuva
Ojasta puroksi -dokumentti on tarina Malmilla sijaitsevan Longinojan kunnostamisesta Suomen tunnetuimmaksi taimenpuroksi puroyliaktiivi Juha Salosen kertomana. Dokumentti on ennen kaikkea tarina siitä, miten yhden ihmisen päättäväisyys voi saada aikaan muutoksia kaupunkiluonnossa, ja kuinka Longinoja on kerännyt ympärilleen suuren määrän samanhenkisiä ihmisiä.
Tuotanto: Dan Öhman, Laavu Filmi
S. Kesto 24 min
Esityksen tarjoaa Laavu Filmi ja Longinojan puroaktiivit.

klo 15-18 Työpajoja

Yhteistyössä Malmitalo, Malmin kirjasto, Outomaa Malmi, Klovnit ilman rajoja, Laavu Filmi ja Longinojan puroaktiivit

Ala-Malmin tori, 00700 Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Tapahtuma on esteetön.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi