My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta

Keskiviikko 12.6., 00.00-00.00 Karamzininranta 1, 00100 Helsinki, Suomi suomi, englanti Osuuskunta Visia, Visia GameFactory

My2050 tarjoaa uudenlaisen, kaikille kaupunkilaisille avoimen ja ilmaisen pelielämyksen, jonka teemana on tulevaisuus ja ilmastonmuutos. Helsinki-päivänä luvassa mahtavia palkintoja pelaajille!

Pelissä seikkailet oikeassa kaupunkiympäristössä, Töölönlahden maisemissa liikkuen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella.

Peliaikaa on tunti, jonka aikana tutustut 2050-lukulaisen ilmastotubettajan Niha Been tarinaan ja keräät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla tehtäviä. Peli tarjoaa hauskaa ajanvietettä, ja näkökulmia ilmastonmuutoksen vaikutuksista tulevaisuuteen.

Peli sopii kaiken ikäisille nuorista aikuisiin. Alle 12-vuotiaat lapset voivat pelata yhdessä aikuisen kanssa. Pelaamaan voi mennä kuka vain, mihin aikaan vain, yksin tai pienryhmässä.

Helsinki-päivänä ohjeistusta pelaamiseen saa läheltä pelin aloituspistettä Töölönlahden puiston reunalta, Finlandia-talon vierestä, sähköpyöräily ja tulevaisuuden kaupunki -tapahtumateltalta klo 16-18.

Päivän kaksi parasta sekä lisäksi yksi arvalla valittu onnekas pelaaja tai joukkue palkitaan 150 euron arvoisilla 4-5 hengen elämyslahjakorteilla Exite Live Games -pakohuoneisiin. Ilmoittaudu mukaan palkintojahtiin tapahtumateltalla klo 16-18 välillä tai My2050 – Elämyspeli ilmastonmuutoksesta -Facebook-sivulla Helsinki-päivän aamuna sivulla julkaistavan kisapostauksen ohjeiden mukaan.

Peli on kaikille ilmainen ja osallistujamäärä rajoittamaton. Pelaamaan voi mennä milloin vain ilman ennakkoilmoittautumista. Pelin ohjeet löytyvät pelin verkkosivuilta. Mukaan tarvitset vain mobiililaitteen (älypuhelin, tabletti), jossa verkkoyhteys ja toimiva GPS-paikannus.
Karamzininranta 1, 00100 Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Pelissä liikutaan Töölönlahden puistossa ja sen ympäristössä. Kaikki pelin kohteet on saavutettavissa esteettömästi.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi