Naurujooga (Bollywood) -tanssi

Keskiviikko 12.6., 14.00-15.00 Broholmsgatan 13, 00530 Helsingfors, Finland Suomi, English Kira Cantatore

Tule ja koe upouusi hauska aerobinen liikuntalaji, joka perustuu maailman parhaisiin asioihin: nauruun ja tanssiin!

Naurujoogatanssi on naurujoogan ja Bollywood tanssin yhdistelmä: teemme helppoja rytmisiä liikkeitä ja nauramme tanssin tahtiin – välillä pysähdymme ja syvähengitämme jotta sydämen syke palautuu ja aivojen ja kehon hapensaanti on taattu.

Ensimmäinen sessio on ohjattu suomeksi klo 14:00-14:25. Voit toki jäädä myös toiseen sessioon, joka on ohjattu englanniksi klo 14:35-15:00.

Tilaisuus soveltuu myös lapsiperheille ja on suunnattu kaikille ikään, kokoon tai aiempaan kokemukseen katsomatta.

Lämpimästi tervetuloa !

Come and experience a brand new, fun aerobic sport based on the best things in the world: laughter and dance!

Laughter Yoga Dance is a combination of Laughter Yoga and Bollywood dance: we make easy rhythmic movements and laugh at the pace of the dance – we will also stop regularly for a break of deep breathing to calm the heart beat and to ensure a sufficient oxygen supply to the brain and body is guaranteed.

The first session is in Finnish from 14:00 to 14:25 The second session is lead in English at 14:35-15:00.

The event is also suitable for families with children and is aimed at everyone regardless of age, size or previous experience.

Warm welcome !

Tapahtuman ohjaa Helsinkiläiset hyvinvointiaktivistit ja mm. Vankilajooga&Meditaatio-ohjaajat Kira Cantatore (www.sunflower-power.com) ja Tea Lehikoinen (www.holistichealingheart.com).
Broholmsgatan 13, 00530 Helsingfors, Finland Reittiohjeet
Tapahtuma pidetään kadulla Hakaniemen Tilajakamon edessä Siltasaarenkatu 13:ssa, jossa pieni katoksellinen tasanne esim pyörätuoleille tai lastenvaunuille.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi