Teatterisuunnistusta ja Teatterimuseon avoimet ovet

Keskiviikko 12.6., 11.00-20.00 Tallberginkatu 1 , 00180 Helsinki, Suomi suomi Teatterimuseo

Tervetuloa juhlimaan Helsingin syntymäpäivää Teatterimuseoon keskiviikkona 12.6. klo 11−20. Juhlapäivän kunniaksi museoon on ilmainen sisäänpääsy!

Helsinki-päivänä nähtävissä ja koettavissa ovat pysyvät näyttelyt Backstage, Arkadia-teatteri ja Teatterin ullakko kokeilupisteineen ja näyttämöineen sekä vaihtuvat näyttelyt Kivi kääntyy ja Kokonainen Canth – Kuohuva keho ja mieli.

Lapsiperheet voivat lähteä myös teatterisuunnistuskierrokselle. Saat näyttelyvalvojalta kartan, johon rastit on merkitty. Rasteilta löytyy erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät teatteriin ja näyttelyihin. Reitillä tarvitaan tarkkoja silmiä, hoksottimia ja hiukan heittäytymistäkin!

Huom! Arkadia-teatterissa kokoontuu klo 14 saakka Hyppy 2 -teatterikurssi, joten alkupäivän ajan näyttelemistä pääsee kokeilemaan vain Backstagen lavalla ja Ullakon nukketeatterissa. Kahdesta eteenpäin on Arkadiakin sitten kaikkien käytössä!

Avoinna ovat myös naapurimme Kaapelitehtaalla: Hotelli- ja ravintolamuseo ja Suomen valokuvataiteen museo järjestävät myös ohjelmaa Helsinki-päivänä.

Tervetuloa!

Tallberginkatu 1 , 00180 Helsinki, Suomi Reittiohjeet
Tapahtuma on esteetön.

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi